Sheriff of Hong Kong

Sheriff of Hong Kong ontstond in Soest en Baarn, twee kleine dorpjes in de provincie Utrecht, in de zomer van 2006. Tom Meijer, Harmen Sielcken and Marnix Dorrestein experimenteerden er die zomer flink op los, samen als wel in andere formaties. Aan het einde van die zomer besloot Tom dat er genoeg was gekloot en het tijd werd voor een ‘No-Noncense’ power trio. De experimenteer drift kwam echter gauw genoeg terug in de band. LiveXs noemde het o.a. ‘niets minder dan hoogst ontoegankelijke muziek’.

Toch vond ik ons begin 2009 een beetje vastgeroest, ik zag voor mij geen toekomst in de band en besloot ermee te stoppen, hiermee vond Harmen het ook wel welletjes. Nadat Tom heeft geprobeerd een doorstart te maken besloot ook hij de handdoek in de ring te gooien.

Sheriff of Hong Kong speelde in 2007 en 2008 tegen de 120 shows, is een aantal keer te gast geweest bij 3fm, KinK fm en een aantal lokale radio stations, deed mee aan het ‘unsigned’ project opgezet door Stacey Rookhuizen en Muziek Centrum Nederland, bereikte de Finale van de Grote prijs van Nederland (waar ik de Beste muzikant prijs won, als drummer!) en won de Clash of the Titans.

Leden:
Tom Meijer – Gitaar & zang
Harmen Sielcken – Bas
Marnix Dorrestein – Drums & zang

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s