Rest

Op weg naar het Concertgebouw!
Het Nederlands Blazers Ensemble organiseert ieder jaar een wedstrijd voor jonge componisten. Degenen die de wedstrijd winnen mogen hun compositie uitvoeren met het Nederlands Blazers Ensemble tijdens het Nieuwjaarsconcert in het Concertgebouw, Amsterdam op 1 Januari. Het concert werd altijd live uitgezonden, inmiddels later op de dag.
In 2004 won ik deze wedstrijd en dus mocht ik op 1 Januari 2005 in het Concertgebouw spelen. Tijdens dit concert speelde ik naast mijn eigen liedje ook mee met de inmiddels overleden blues held Little Smokey Smothers.

Boy on the Rocks
Boy on the Rocks is een project opgezet door Jasja Offermans (ex-grasmaaier), Tom Meijer (A Polaroid View & ex-Sheriff of Hong Kong) en mij. We studeren alledrie aan de pop afdeling van het Conservatorium van Amsterdam. Elk laatste semester heb je twee open project plaatsen waar je geheel naar eigen keuze een band samen mag stellen. Boy on the Rocks was een van onze projecten van het seizoen 2009/2010. De naam is genomen van een schilderij van Henri Rousseau. Hier hebben we voor gekozen vanwege ons kleine instrumentarium en naïeve benadering.

Aestrid
Aestrid is de band van goede vriend Bo Menning. Ik heb in 2009 & 2010 een aantal optredens meegedaan als inval drummer terwijl hij zoekende was naar een vaste formatie. In die tijdelijke formatie zaten ook Tom Meijer en Joost Oskamp (ex-Taxi to the Ocean, inmiddels vooral ook bekend van zijn solo werk als Joast)
Nu is de vaste bezetting: Bo Menning, Jurriaan Sielcken (met wie ik o.a. het Alfred Jodocus Kwak project doe), Willem Wits (Ciao Lucifer) en Tamara van Esch (naast bandlid van Aestrid ook een bijzondere singer/songwriter).
meer informatie op http://www.aestrid.com

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s