Alfred J. Kwak Vader

Alfred Jodocus Kwak Vader is een muziektheater productie van Harlekijn Holland. De regie van deze voorstelling ligt in handen van Herman van Veen die ook het verhaal schreef.
Voor deze familie voorstelling heb ik, op een paar klassieke Alfred Jodocus Kwak liedjes na, de muziek geschreven op liedteksten van Eva Schuurmans. Aanvankelijk was het plan om de voorstelling met een geluidsband te doen. Die geluidsband heb ik helemaal met Jurriaan Sielcken (producer/engineer) gemaakt. Bij de persconferentie speelden we een aantal liedjes live en dat bleek zo veel leuker dat we het nu live spelen.

Tussen 14 en 25 Juni 2011 ging Alfred Jodocus Kwak Vader vijftien keer in het DeLaMar Theater in Amsterdam (op de Marnixstraat!). In augustus 2011 waren er vier reprise voorstellingen.

Van de aanvankelijke geluidsbanden met de liedjes uit de voorstelling is ook een soundtrack CD gemaakt, te verkrijgen in de Harlekijn Shop (koppeling opent in een nieuw vernster)

In het seizoen 2012-2013 zal AJK Vader op tournee gaan, we spelen +- 30 voorstelling voornamelijk in Nederland en een paar in Vlaanderen.

De voorstelling is inmiddels ook vertaald naar het Duits. Ik heb de bladmuziek gemaakt en samen met de geluidsbanden, die we al hadden, en het vertaalde script wordt de voorstelling in Duitsland uitgegeven en aangeboden aan professionele, semi-professionele en amateur gezelschappen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s